• Writing a review... Blocked??

    1475671215
    Lovehoney - Leanne [sign in to see picture]
    • Rank: Field Marshall
    • Posts: 1690
    • Joined: 9 Oct 2014

    luvved up cupple wrote:

    I'd just like to add to this, I've just this minute submitted a review for the LHM Leopard Print Thong. Got all the way through my review, submitted and got the error message, went back copied / pasted in to word, restarted everything and tried again, same, opened new window re submitted tried again, same.

    Changed the title of my review and it went in fine, now do Lovehoney have a policy on not allowing certain word or phrases into their reviews as per Jess's posts and info elsewhere? The reason I asked is that the title for my review was:

    I'm Not Sexy & I Know It! - But A Positive Review - Rejected

    I changed it to:

    Fun Little Thong - Accepted.

    For the record the reason I chose that title was the fact that I bought this to get a reaction from my wife - which it got I know I look daft in it!

    Thank you for posting this, this may help us with the insight on this possible issue. I am sorry you have experienced this but I do wonder if the & symbol is causing some issues on our system for this. 

    Pierced_n_Spanked Could you advise if you had another symbol in your title that may have had an effect? 

    Thanks again , super useful info ! 

    1475671455
    Lovehoney - Leanne [sign in to see picture]
    • Rank: Field Marshall
    • Posts: 1690
    • Joined: 9 Oct 2014

    Just tested this theory out and with removal of the & and !...  the review title works yes

    I will let IT know and for now we have a work around 

    1475672174
    luvved up cupple [sign in to see picture]
    • Rank: Field Marshall
    • Posts: 1394
    • Joined: 24 Oct 2012

    Thanks Leanne. *thumbs up emoji*

    1475850377
    sir.nick [sign in to see picture]
    • Rank: Major General
    • Posts: 128
    • Joined: 20 Nov 2010

    Lovehoney - Leanne wrote:

    Just tested this theory out and with removal of the & and !... the review title works

    I will let IT know and for now we have a work around

    Had the same problem just now, but only with a '!'.

    So perhaps '&' do not cause issue.

    1475850390
    Shadow Collector [sign in to see picture]
    • Rank: Field Marshall
    • Posts: 3660
    • Joined: 2 Apr 2014

    .

    1475850536
    Lovehoney - Leanne [sign in to see picture]
    • Rank: Field Marshall
    • Posts: 1690
    • Joined: 9 Oct 2014

    Best way to resolve is to not use any characters in the review title.

    It is not a bug just seems to be a change in an update. 

    Post a reply to this thread

    Please sign in to post messages to the forum.